BROODJESZAAK DE NIEUWE RAI

BROODJESZAAK DE NIEUWE RAI lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeszaak De Nieuwe RAI. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 16:00 Duurt wel lang maar t is wel lekker. Neem alleen wel dingen die koud moeten zijn want anders wordt t wel koud onderweg (ik woon op minder dan 10 min fietsen)
7 mrt 2022 om 14:32 Broodje Filet hebben we weggegooid, niet te eten.
6 mrt 2022 om 20:40 Bezorging duurde langer dan 90 minuten. De tosti’s waren keihard. Normaal is het eten altijd goed. Nu viel het tegen en bezorging duurde veel te lang.
5 feb 2022 om 17:43 Laat en onjuiste bestelling.
17 jan 2022 om 14:02 Broodje was lekker maar koffie was in de zak beland dus had ik net een bodem koffie. Tip eerst een stuk plastic folie en dan de beker dicht doen dan blijft de inhoud ook in de beker.
9 dec 2021 om 15:46 Ruim anderhalf uur gewacht op ook het eten. Volgens het restaurant werd het ophalen steeds maar uitgesteld. Lekker eten maar zelfs niet meer lauw te noemen helaas
1 dec 2021 om 14:02 Bezorging veel te laat bel dan dat je t niet haalt eten prima erg goed zelfs
13 nov 2021 om 18:32 Eten was er na 1,5 uur pas. Thuisbezorgd bezorger deed lang, het eten was al klaar (telefonisch contact gehad met de broodjeszaak). Thuisbezorgd, step your game up aub. De broodjeszaak was zoals altijd gewoon lekker!
23 okt 2021 om 13:36 Echt lekker!
10 okt 2021 om 17:39 Thuisbezorgd prut. Maar de persoon van de zaak heeft een super service geleverd thanks en het eten is super
14 aug 2021 om 18:55 Ik kreeg 45 min later dan beloofd, zonder dat ik gebeld werd, of dat de bezorger het uitlegde, een bestelling die iets miste… Drie sterren omdat t wel te eten was.
2 jul 2021 om 16:45 Je besteld een duur stokbrood steak en cheese en je krijgt het op een klein stokbroodje, oplichters Noem het gewoon pistolet je inplaats van stokbrood